Limburger wordt met ruime voorsprong Nederlands Kampioen Zoetwatervissen 2014

0 2215
01 sep

Afgelopen zaterdag veroverde Theo Schillings van HSV De Vrolijke Hengelaars, met een vangst van 19.699 gram de felbegeerde titel Nederlands Kampioen Zoetwatervissen Individueel 2014. Een uitmuntende prestatie! Ook de andere Limburgse deelnemers wisten een uitstekende klassering te bereiken.

Het NK Zoetwatervissen Individueel 2014 werd op 30 augustus gevist aan de Lage Vaart te Almere. Het weer was gevarieerd, 's ochtends veel wind met regen. 's Middags nam de wind wat af en ook al viel er af en toe een buitje, het zonnetje liet zich in de laatste periode van de wedstrijd toch ook weer zien.

Er waren 190 deelnemers mee geloot, waarvan er 6 afwezig waren gemeld. De vangsten waren wisselend. De gewichten die werden aangeboden varieerden van 0 gram tot bijna 20 kilo. Er werd voornamelijk brasem, (blank)voorn, baars en pos gevangen en een enkele zeelt.

Theo Schillings van HSV De Vrolijke Hengelaars, uit Berg aan de Maas (Sportvisserij Limburg) werd eerste met maar liefst 19.699 gram. Op de tweede plaats eindigde Fokke Visser van HSV de Oanslach (Sportvisserij Fryslan) met 11.851 gram. Haike Ruijters van HSV Sint Jan, uit Echt (Sportvisserij Limburg) veroverde het brons met 11.010 gram. De vierde plek werd ook door een Limburger in de wacht gesleept. Paul Steeghs van HSV St. Petrus, uit Linne ving namelijk 7.516 gram. Kortom, resultaten waar Limburg trots op kan zijn!


v.l.n.r. Fokke Visser, Nederlands Kampioen Theo Schillings, Haike Ruijters

Ook de andere deelnemers van Limburgse verenigingen wisten een uitstekende klassering te bereiken. Sportvisserij Limburg zal er dan ook naar streven om volgend jaar nog meer deelnemers te kunnen afvaardigen.

Sportvisserij Limburg wil de deelnemers en hun verenigingen van harte feliciteren met het behaalde resultaat!

Klik hier om de volledige uitslag te downloaden.

Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.