Op 18 februari en 5 maart vonden de eerste twee Masterclasses van 2017 plaats

0 601
10 mrt

Alle jonge vistalenten geïnteresseerd in de wedstrijdvisserij werden uitgenodigd om aan deze masterclasses deel te nemen. Ook ouders en oudere wedstrijdvissers maakten van de gelegenheid gebruik en namen deel aan de Masterclasses.

Deze twee dagen werd er nog niet gevist. De deelnemers kregen onder begeleiding van Ramon Pasmans de fijne kneepjes van het wedstrijdvissen geleerd. De eerste dag werd er vooral gesproken over de visserij met de matchhengel. De tweede dag werd er met voer en aas aan de slag gegaan.

Op een van de Masterclasses werd Stefan Gommans tevens uitgeroepen tot talent van het jaar van Sportvisserij Limburg. Stefan wist zich het afgelopen jaar tijdens diverse federatieve en nationale wedstrijden te onderscheiden en zag zijn inspanningen bekroond worden met een selectie voor de nationale U15-ploeg. Uit handen van secretaris Dieter Breuer kreeg Stefan een ingelijst shirt overhandigd met daarop de handtekeningen van de complete EK-ploeg van 2016.Zaterdag 25 maart vindt de derde en laatste theoriesessie van de Masterclasses van 2017 plaats, met als onderwerp materiaalkeuze bij het dobbervissen met de vaste stok. In de loop van 2017 wordt er tevens nog een aantal praktijkdagen georganiseerd waarbij de jeugd de theorie in de praktijk kan brengen. Op basis van deze praktijkdagen worden de teams samengesteld die Sportvisserij Limburg in 2017 gaan vertegenwoordigen bij de nationale teamcompetitie U20 & dames.

Gerelateerde berichten
Facebook reacties