Opening nieuwe onderkomen HSV Ons Genoegen Roermond

0 944
06 jun

Reeds vele jaren wordt landelijk aandacht besteed aan de opening van het hengelsportjaar. Zo ook dit jaar. Vele verenigingen organiseren activiteiten, viswedstrijden en kleine sociale happenings. Zo ook deze zaterdag. Het was de reden voor HSV Ons Genoegen Roermond om hun nieuwe onderkomen in Swalmen feestelijk te openen.

Het betreft een stuk natuurgebied in de gemeente Roermond, welke als compensatie door de vereniging is verworven.
Ruim 14 ha. grond waarop drie vijvers gesitueerd zijn. Het gehele complex zal aan het eind van dit jaar worden opgeleverd. Het betekent dat er nog enige m3 zand en grond verplaatst moeten worden. Dan is er een uitstekend complex, inclusief een professioneel onderkomen gerealiseerd. Dit betreft een witvisvijver, karpervijver en een kleinere vijver midden in een prachtig natuurgebied. De vereniging kan straks nog vele jaren vooruit. Een parel van een aanwinst waar de leden van de vereniging nog met veel genoegen kunnen vissen.

Deze dag werd tevens aangegrepen om het park officieel door de voorzitter te openen, met het overhandigen van de eerste vergunningen aan twee bestuursleden, die vele vrijwilligersactiviteiten hebben verricht om deze opening te laten plaatsvinden. Ook de wethouder van Roermond, de Heer IJff gaf acte de présence. Sportvisserij Limburg bood twee nieuwe boompjes aan, te planten in het najaar. Zoals op de foto’s is te zien, moet er toch nog enige schaduw gecreëerd worden.

De sportvissers van Limburg wensen de vereniging veel succes met hun nieuwe complex.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties