De Karper Lomm / Peelvissers Sevenum wint van De Karper Voerendaal

0 714
23 jun

Op 22 juni viste het combinatieteam van HSV de Karper uit Lomm / Peelvissers Sevenum en HSV de Karper uit Voerendaal hun eerste halve finalewedstrijd van het Federatief Clubkampioenschap tegen elkaar aan de visvijver in Lomm.

De vis had op deze extreem warme dag niet veel zin om te azen. Het eerste uur werden er dan ook slechts een paar baarsjes en een paar zwartbekgrondels gevangen. Naarmate de wedstrijd vorderde en de temperatuur door een paar stevige regenbuien een aantal graden was gezakt, werden er toch nog enkele brasems en kruiskarpers gevangen. Na de weging en het opmaken van de uitslag leek het alsof de mannen uit Voerendaal de wedstrijd met 1 punt verschil hadden gewonnen. 
Het jeugdlid Daan van Wylick wist zich echter bij de eerste 5 te vissen en kreeg hierdoor 2 bonuspunten, waardoor De Karper uit Lomm en Sevenum de wedstrijd alsnog naar zich toe wisten te trekken. 

Op dinsdagavond 4 juli vindt de re-match plaats op de visvijver van HSV De Karper in Voerendaal. Dan wordt er beslist welke van de twee verenigingen naar de finale mag.

Klik hier voor de uitslag.

Gerelateerde berichten
Facebook reacties