De comeback van communicatiemedewerkster Cindy Lemmens

0 815
22 aug

Sportvisserij Limburg heeft er weer een nieuwe (of juist oude) medewerker bij. Op 21 augustus keerde Cindy Lemmens weer terug als communicatiemedewerkster om het dream team verder te versterken. De blauwe M&M’s staan al klaar, dus wij zijn al helemaal klaar voor deze comeback.

“Ik heb in het verleden altijd met veel plezier voor Sportvisserij Limburg gewerkt. Ik kwam als niet-visser in het bijzondere wereldje van de hengelsport terecht. Ik keek mijn ogen uit en hoorde de meest prachtige verhalen van vissers die met fonkelende ogen over hun mooie sport vertelden. Er zijn zoveel mooie momenten waar ik met plezier op heb teruggekeken, zoals de leuke contacten met sportvissers, het meehelpen bij vislessen, opruimacties langs oevers en controletochten met supersnelle politieboten. Mooie herinneringen die zo nu en dan door mijn hoofd schieten. 

Ik heb in de tussentijd als internationale marketingmedewerker gewerkt bij Trebs en Lenco in Nuth en als Social Media Manager bij CarReport Nederland en Dubai. Mooie functies waar ik bakken met extra werkervaring heb mogen opdoen in de commerciële sector en fantastische evenementen heb mogen organiseren van Berlijn tot Hong Kong.

Ik ging er vanuit dat ik was 'oetgevisjt'. Maar soms is het goed om terug te keren naar waar je hart ligt, en dat is in de non-profit wereld. Sportvisserij Limburg besloot weer op zoek te gaan naar een nieuwe communicatiemedewerker en ik miste het stiekem toch wel heel erg om de belangen van zowel vis als visser te behartigen, het promoten hiervan en de voldoening die ik daarbij kreeg. Elke keer als ik ergens een vis of visser spotte werd ik meteen getriggerd, terwijl dit helemaal niet meer nodig was. Een comeback bleek dus al snel een win-win situatie…. dus 'dao bin ich wer'.

Mijn passie voor communicatie is nog net zo groot als voorheen. Bij het idee dat ik weer de hengelsport mag promoten, jullie prachtige verhalen mag omvormen tot reportages voor o.a. de website, social media kanalen, de pers en Hét Visblad, begint het al te kriebelen. Ik kijk er ontzettend naar uit om de handen uit de mouwen te steken en wederom met sportvissers, vrijwilligers, het top team en bestuur van Sportvisserij Limburg, de collega’s van de andere federaties en Sportvisserij Nederland aan de slag te gaan voor de hengelsport.

Hopelijk hebben jullie weer leuke nieuwtjes, verhalen en evenementen die jullie met mij en de rest van sportvissend Limburg willen delen. Er kan in ieder geval altijd contact met mij opgenomen worden via het telefoonnummer 0475 350053 of per mail via cindy@sportvisserijlimburg.nl. Ik ben aanwezig in het kantoor van Sportvisserij Limburg van maandag t/m donderdag. Laten we samen deze mooie sport verder promoten!”

Cindy Lemmens

Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.