Meld Je Aan Voor De Cursus Controle Sportvisserij

0 755
23 aug

Op donderdag 12 oktober vindt de Cursus Controle Sportvisserij plaats in Hotel Stein-Urmond te Urmond. Er hebben zich al een aantal geïnteresseerden aangemeld voor deze cursus, maar er zijn nog plekken vrij. Wil jij ook graag deze interessante cursus volgen? Meld je dan snel aan.

De Cursus Controle sportvisserij is een eendaagse cursus, bestemd voor controleurs van hengelsportverenigingen en buitengewone opsporingsambtenaren (Boa's). Je maakt tijdens de cursus kennis met het stelsel van visserijregels, sportvisdocumenten, voorwaarden gebruik VISpas en de sociale vaardigheden voor de controle aan de waterkant.

Tijdens de praktijkgerichte cursus leer je om de controle aan de waterkant op een goede manier te laten verlopen. Om deze praktische cursus optimaal te benutten, vragen wij je om ruim voor de cursusdag het cursusmateriaal te bestuderen, eigen te maken en uiterlijk 2 weken voor de cursusdatum het verplichte online examen met een voldoende resultaat af te leggen.
Op de cursusdag zelf leer je deze kennis in de praktijk te brengen.

Online trainen en (proef)examen

Bij "Examen" (in de linker navigatiebalk, onder "Controle", op de website van Sportvisserij Nederland) kun je met de 'Training" online oefenvragen maken en kun je een "Proefexamen" en een "Eindexamen" afleggen. Voor het eindexamen vragen wij je om je eenmalig te registreren bij Sportvisserij Nederland. Wanneer je voor het examen slaagt, dan krijg je een bronzen (voldoende), zilveren (goed) of gouden (uitstekend) medaille. Je hebt dan een degelijke theoretische kennis van de controle sportvisserij.

Ben je voor deze theorie geslaagd? Dan ontvang je van ons een uitnodiging om op de jouw opgegeven cursusdatum deel te nemen. Heb je je nog niet opgegeven voor de cursus? Geef je dan hier op om de Cursus Controle sportvisserij namens je hengelsportvereniging te volgen bij Sportvisserij Nederland!

Tijdens de Cursus Controle sportvisserij maak je kennis met het stelsel van sportvisdocumenten en de sociale vaardigheden bij controle aan de waterkant.

Klik hier voor alle informatie en het cursusmateriaal.

Waar en wanneer?

In Limburg wordt de cursus Controle Sportvisserij op donderdag 12 oktober 2017 in Hotel Stein-Urmond te Urmond gehouden.

Inschrijven

Schrijf je hier direct in voor de Cursus Controle sportvisserij. 

Cursusmateriaal

Het cursusmateriaal voor de Cursus Controle sportvisserij bestaat uit twee boekjes, die je via de website van Sportvisserij Nederland kunt downloaden of bestellen.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.