Charlie van Rhee Open Nationaal Kampioen Dobbervissen 2017

0 841
28 aug

Op zaterdag 26 augustus werd het Open Nationaal Kampioenschap Dobbervissen voor senioren gevist. Het Van Harinxmakanaal te Leeuwarden vormde het strijdtoneel. De Limburgse Charlie van Rhee van HSV De Noordervaart uit Meijel wist de eerste plek te behalen tijdens deze prestigieuze wedstrijd in de categorie 55-.

Het Van Harinxmakanaal vormde op twee locaties het decor van het Open NK Dobbervissen. In de wijk Nylan zat de categorie 55- en in de wijk Aldlan Oost zat de categorie 55+. Er gingen respectievelijk 68 en 61 wedstrijdvissers de strijd met elkaar aan. Onze provincie werd, door maar liefst 22 Limburgse wedstrijdvissers, goed vertegenwoordigd tijdens dit Open NK.

De Limburgse wedstrijdvissers deden het erg goed. Zo veroverde Charlie van Rhee van HSV De Noordervaart uit Meijel, met 6.445 gram vis, de titel Nederlands Kampioen Dobbervissen 2017 in de categorie 55-. Verder wist Dieter Breuer van HSV De Karper, met 6.320 gram, het zilver te bemachtigen in de categorie 55+. Mooie prestaties! 


Charlie van Rhee en zijn vangst.

Maar dat is nog niet alles! Het lukte diverse Limburgse wedstrijdvissers ook nog om een top tien plek te behalen. Zo eindigde Haike Ruijters van HSV Sint Jan, met 3.045 gram, op de 6de plaats in de categorie 55-. Ramon Pasmans eindigde op de 9de plaats met 2.400 gram.


Dieter Breuer in actie op weg naar het zilver! 

Volledige uitslag Sportvisserij Limburg feliciteert de deelnemers met de behaalde resultaten!
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.