Kom naar de Hengelsport- en Botenbeurs 2017

0 485
11 okt

Op 1, 2 en 3 december barst het hengelsportspektakel los op de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurshallen te Utrecht. De voorbereidingen van deze zestiende editie zijn al in volle gang! De Hengelsport- en Botenbeurs trekt jaarlijks maar liefst 18.000 bezoekers. Op een oppervlakte van circa 20.000 vierkante meter staan dit jaar ruim 160 standhouders uit Europa. Hierdoor is het de grootste en de meest complete hengelsportbeurs van Europa! Er is ook dit jaar weer een spectaculair programma, boordevol demonstraties en activiteiten, voor jong en oud.

Klaas van der Eerden opent de Hengelsport- en Botenbeurs!

Niemand minder dan Klaas van der Eerden, presentator, komiek en fanatiek sportvisser, opent dit jaar de Hengelsport- en Botenbeurs! Klaas heeft via zijn programma Big Fish Klaas veel jonge mensen enthousiast gemaakt voor de hengelsport. 


Klaas van der Eerden. 

Roofvissers

Nergens in de Benelux is er zo een groot verzamelpunt voor roofvissers als op de Hengelsport- en Botenbeurs. Beginner of expert, hier moet je zijn voor het nieuwste kunstaas, speciale beursaanbiedingen en tips van experts.

Carpsquare

Ook dit jaar is er weer Carpsquare. Deze beurs-binnen-de-beurs zal veel karpervissers naar Utrecht trekken. Een flink oppervlak van de Utrechtse beurs zal namelijk worden ingericht met karpergerelateerde stands, waar groothandels, winkeliers, leveranciers van karpervoerproducten, voerbootspecialisten, reisorganisaties en andere standhouders hun kampement opzetten.

Botenbeurs

Ook is er op de beurs weer een groot gedeelte dat het predicaat ‘Botenbeurs’ verdient. De aanschaf van een visboot staat nog altijd hoog op het verlanglijstje van menige sportvisser en de Utrechtse beurs in dé plek bij uitstek waar ‘vraag en aanbod’ op botengebied elkaar ontmoeten. Standhouders laten hun mooiste visboten, buitenboordmotoren en fishfinders zien.


De Hengelsport- en Botenbeurs trekt jaarlijks duizenden bezoekers. 

Alle belangrijke informatie op een rijtje

Hengelsport- en Botenbeurs en Carpsquare 2017:

  • Waar: Jaarbeurs Utrecht. 
  • Wanneer: Vrijdag 1 december, zaterdag 2 december en zondag 3 december.
  • Openingstijden: Dagelijks 10:00 -17:00 uur.
  • Kaartverkoop: http://hengelsportbeurzen.nl/nl/online-ticket. Via de website kun je nu alvast de kaarten bestellen met een korting van 25%, daarbij maak je ook nog eens kans op een geheel verzorgde visreis voor vier personen naar Noorwegen ter waarde van 3.000 euro. 
  • Entree: Jeugdige bezoekers tot 13 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een volwassene (de eerste 300 kinderen krijgen een gratis hengel!).
  • Cijfers: Ruim 160 nationale en internationale standhouders op meer dan 20.000. m² beursoppervlak. 

Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.