Limburgse teams zetten mooie prestaties neer tijdens de Evezet Nationale Teamcompetitie Dames en U20

0 406
16 okt

In een zonovergoten Landsmeer werden afgelopen weekend de laatste twee wedstrijden in de Evezet Nationale Teamcompetitie Dames en U20 gevist aan het Noord Hollandsch Kanaal. Uiteindelijk lukte het The Matchanglers de eerste plek binnen te hengelen. Het Van den Eynde Turboteam wist het zilver te bemachtigen en Team SV Limburg 2 won het brons.

The Matchanglers - bestaande uit Collin Besseling, Nick Eestermans, Dirk Joosten en Randy Roumen en gecoacht door Marco Roumen - visten dit weekend 32 wedstrijdpunten bij elkaar. Met vangsten van soms wel boven de tien kilo vis, zijn The Matchanglers daarmee de terechte kampioen. Op 18 november 2017 worden zij gehuldigd op het Sportvisserij Nederland Topsportgala te Papendal.

Sportvisserij Limburg Teams 

De zaterdag verliep moeizaam voor de twee Limburgse teams. Er werd teveel vis verspeeld. Desondanks had Team SV Limburg 2 na zaterdag nog kans op de derde plaats. Zondag gingen de vissertjes, ondersteund door ouders en begeleiders, er dan ook voor de volle 100% voor. Team SV Limburg 2 ging als een speer en na het wegen bleek het team in totaal slechts 13 punten te hebben gescoord. Dit was goed voor de dagoverwinning. Ook de jonge vissertjes van Team SV Limburg 1 visten netjes en scoorden 32 punten, goed voor een 6de plaats in de daguitslag.Na het opmaken van de totaaluitslag bleek Team SV Limburg 2 knap derde te zijn geworden. Team SV Limburg 1 eindigde op de 9de plaats, maar presteerde het als enige ploeg om iedere wedstrijd minder punten te behalen dan de voorgaande wedstrijden. Dit belooft wat voor de toekomst!

Sportvisserij Limburg feliciteert alle deelnemers met de mooie resultaten. 
Gerelateerde berichten
Facebook reacties