Hengelvangstregistratiesysteem Grensmaas Live

0 686
26 apr

De laatste jaren is er door het Consortium Grensmaas druk aan de Grensmaas gewerkt. Het hoofddoel van dit project is de omgeving beschermen tegen hoogwater. Ook nu vinden er nog werkzaamheden plaats. De ingrepen in de Maasbedding hebben ook een impact op de in de rivier levende vissen.

Hoewel er momenteel nog relatief veel grote barbelen worden gevangen lijkt het erop dat er minder kopvoorn en minder kleine vis in de Grensmaas aanwezig is, dan in het verleden het geval was. Sportvisserij Limburg wil graag weten welke vissen er momenteel nog in de Grensmaas worden gevangen. Hiervoor is er een hengelvangstregistratiesysteem ontwikkeld. Iedere VISpashouder kan een account aanmaken en zijn vangsten in het systeem ingeven. 

Indien uit de vangstgegevens en aanvullend onderzoek blijkt dat de visstand niet voldoet, dan kunnen er vervolgens maatregelen worden getroffen om de visstand in de Grensmaas te verbeteren. Het registreren van je vangsten is dan ook van groot belang!

Door op de onderstaande link te klikken kom je terecht in het hengelvangsregistratiesysteem:
https://vr-grensmaas.nl/login

Na het aanmaken van je account ontvang je een bevestigingsmail. Nadat je account is geactiveerd, kun je jouw vangstgegevens invoeren.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.