Algemene Ledenvergadering op maandag 28 mei 2018

0 476
29 apr

Sportvisserij Limburg nodigt alle hengelsportbesturen uit voor de 20ste Algemene Ledenvergadering. Deze vergadering zal worden gehouden op maandag 28 mei 2018 in Congrescentrum het Forum, Elmpterweg 50, 6042 KL te Roermond.

De vergadering vangt aan om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur (ontvangst met koffie en vlaai). De agenda met bijbehorende stukken is op 26 april 2018 in enkelvoud aan alle secretariaten van de aangesloten hengelsportverenigingen toegestuurd. Onderstaand zijn de stukken met uitzondering van de stukken behorende bij agendapunten 6a, 6b, 6c en 6d te raadplegen en downloaden.

In verband met reserveringen, kostenbeheersing en organisatorische redenen worden bestuursleden vriendelijk verzocht zich vooraf aan te melden. Dit kan zowel via mail (patricia@sportvisserijlimburg.nl) als telefonisch (0475-350053).

Om het verloop van de vergadering te bespoedigen, worden bestuursleden verzocht vragen en/of opmerkingen met betrekking tot de geagendeerde onderwerpen vóór 18 mei a.s. schriftelijk in te dienen.

Het bestuur van Sportvisserij Limburg hoopt zoveel mogelijk bestuursleden te mogen begroeten op deze avond.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.