VIScoaches van HSV ’t Loze Vissertje Wessem laten zien dat vissen cool is

0 441
22 mei

Ook dit jaar wordt door de viscoaches van HSV 't Loze Vissertje Wessem het 'Vissen voor Kids' programma georganiseerd. Deze cursus is bedoeld voor jeugd t/m 14 jaar, die net begint te vissen of eens kennis wil maken met het vissen. Hierbij staan het enthousiasme voor het vissen en ervarend leren centraal.

Het programma bestaat uit twee theorielessen waar de basisvaardigheden worden geleerd. Na de tweede theorieles wordt aansluitend nog een uurtje gevist.

De lessen zijn respectievelijk op woensdag 30 mei van 14:30 uur tot 16:00 uur en op woensdag 6 juni van 14:30 uur tot 17:30 uur.

Plaats van handeling: Vijverbroekstraat 31, Neeritter. Vertrek vanaf het van Horneplein te Wessem om 14:15 uur. Het vervoer wordt verzorgd door HSV ’t Loze Vissertje Wessem.

Meld je aan

Deelname is voor leden gratis en voor niet-leden bedragen de kosten 5 euro. Alle visbenodigdheden zoals hengel, dobber, voer etc., worden verzorgd door HSV ’t Loze Vissertje Wessem.

Heb je interesse? Geef je dan op via info@visclubwessem.nl

Word VIScoach

Wil je net als de VIScoaches van HSV ’t Loze Vissertje kinderen leren hoe ze echte sportvissers kunnen worden? Dan is de Cursus VIScoach perfect voor jou! Tijdens deze cursus leer je een ‘Vissen voor Kids’ programma te organiseren en om kinderen op een enthousiaste manier te begeleiden.

Sportvisserij Limburg doet haar uiterste best om de jeugd aan het vissen te krijgen, maar dit gaat absoluut niet zonder de medewerking van vrijwilligers. Indien je dus graag iets voor de jeugd zou willen betekenen is de Cursus VIScoach zeker iets voor jou! Kijk op de pagina ‘Cursus VIScoach’ voor meer informatie.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.