Constructieve ALV Sportvisserij Limburg

0 477
31 mei

Op maandag 28 mei 2018 vond de 20ste Algemene Ledenvergadering van Sportvisserij Limburg plaats in Congrescentrum het Forum te Roermond. Er waren bestuursleden van 35 hengelsportverenigingen aanwezig. Joop Bongers, directeur van Sportvisserij Nederland, was ook aanwezig namens de koepelorganisatie.

Vanaf 19.00 uur werden de bestuursleden van hengelsportverenigingen hartelijk ontvangen met een kop koffie en natuurlijk een stuk Limburgse vlaai. De ALV vormt voor veel hengelsportbesturen de perfecte gelegenheid om weer eens in contact te komen met bestuursleden van andere hengelsportverenigingen en de medewerkers en bestuursleden van Sportvisserij Limburg. Voor aanvang van de vergadering en tijdens de pauze werd er dan ook flink genetwerkt en werden de nodige vragen gesteld, tips uitgewisseld en succesvolle verenigingsverhalen gedeeld. 


 
Tijdens de ALV werden het verslag van de 19de Algemene Ledenvergadering, het Jaarverslag 2017, de jaarrekening 2017, de begroting 2018, de bestuurlijke vergoedingen en het rooster van afreden vastgesteld. Daarnaast werd Rob Moeke benoemd als bestuurslid van Sportvisserij Limburg. Hij gaat zich de komende periode inwerken en voorbereiden op een functie als voorzitter. 


 
Verder werd er tijdens de Algemene Ledenvergadering teruggeblikt op het spannende wedstrijdseizoen 2017. Diverse wedstrijdtoppers werden gehuldigd voor hun fantastische prestaties. Zo werd Charlie van Rhee van HSV De Noordervaart uit Meijel in het zonnetje gezet. Hij veroverde, met 6.445 gram vis, de titel Nederlands Kampioen Dobbervissen 2017 in de categorie 55-. Een uitmuntende prestatie, waarvoor ook tijdens de ALV een luid applaus klonk! 


 
Vervolgens werd Team Sportvisserij Limburg 2 bestaande uit Joep Cox, Raf Dorssers, Siem Dorssers en Max Raes naar voren geroepen. Deze zeer talentvolle jeugdwedstrijdvissers wisten het brons te bemachtigen tijdens de EVEZET Nationale Teamcompetitie U20. Tijdens de wedstrijden gingen zij er voor de volle 100% voor en met een mooi resultaat! 


 
Ook Ramon Pasmans werd tijdens de ALV van Sportvisserij Limburg in het zonnetje gezet. Hij werd op 18 november uitgeroepen tot Sportman van het Jaar tijdens het Sportvisserij Nederland Topsportgala 2017 in Sportcentrum Papendal. Dit vanwege zijn constante prestatie in het Europese wedstrijdvissen en zijn inzet voor de sportvissende jeugd. Reden genoeg om hem ook nog een keer in de schijnwerpers te zetten tijdens de ALV van Sportvisserij Limburg. 


 
Na een korte, maar gezellige pauze was het tijd voor de presentatie ‘Wat wil de sportvisser?’ door gastspreker Onno Terlouw van Sportvisserij Nederland. Hij wist op enthousiaste en interactieve wijze de zaal te boeien. Kijk hier voor meer informatie over het onderzoek. De PowerPoint-presentatie wordt spoedig naar de secretariaten gemaild. 


 
De datum voor de volgende Algemene Ledenvergadering werd vastgesteld op maandag 27 mei 2019 om 19.30 uur. Bestuursleden van aangesloten hengelsportverenigingen zijn ook van harte uitgenodigd om de ALV van Sportvisserij Nederland te bezoeken op zaterdag 9 juni bij het NOC*NSF in Papendal.
 
Het officiële concept verslag wordt spoedig naar de secretariaten gemaild met het verzoek eventuele opmerkingen n.a.v. het verslag kenbaar te maken aan de samenstelster van de concept notulen. De bestuursleden en medewerkers van Sportvisserij Limburg waren tevreden met de opkomst en waarderen zowel de kritische als positieve feedback die de federatie tijdens deze avond heeft mogen ontvangen. 
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.