Verslag en uitslag Limburgs Kampioenschap Feedervissen

0 700
10 jul

Op zaterdag 7 juli werd het Limburgs Kampioenschap en tevens de Selectiewedstrijd Feeder Individueel / Korpsen gevist in het Lateraalkanaal.

Het was een zeer warme dag, maar niets weerhield de fanatieke wedstrijdvissers van het vissen van deze spannende wedstrijd. Zelfs een schaapsherder met zijn kudde schapen, die de voorbereiding verstoorde, lukte het niet om de deelnemers af te leiden van hun streefdoel: winnen! In plaats van schaapjes te tellen bleven ze zich focussen op de wedstrijd. 

En dat was maar goed ook, want de visserij in de brandende zon was pittig en verliep moeizaam. Er werden slechts enkele ‘bonusvissen’ gevangen: een paar brasems en één grote winde. En dat terwijl zo een bonusvis juist garant stond voor een goede uitslag. Daarnaast waren kleine brasems nodig voor een goede uitslag. De beten waren echter erg voorzichtig. Desalniettemin kon men door secuur te vissen overal een paar vissen vangen. 

Ondanks de pittige visserij waren er mooie vangsten

De nieuwe Limburgse Kampioenen

De vissers met vers de vase (muggenlarven) waren bij deze moeilijke visserij in het voordeel. Het winnende en tevens jongste korps bestond zelfs uit wedstrijdvissers die normaal gesproken nooit met de feeder vissen, maar wel vaak met muggenlarven vissen. Het korps bestaande uit Charlie van Rhee, Luciën de Rade, Ramon Pasmans en Danny Flipsen won hiermee de wedstrijd. 

Charlie van Rhee van HSV De Noordervaart won met 6.895 gram de individuele titel Limburgs Kampioen Feeder. 


Danny Flipsen, Ramon Pasmans en Charlie van Rhee

Volledige uitslag

Klik hier om de volledige uitslag te downloaden als Excel-bestand.

Sportvisserij Limburg wil graag alle deelnemers feliciteren met de behaalde resultaten en bedanken voor hun sportiviteit tijdens deze pittige wedstrijd en de gezellige sfeer! Het was weer een mooie wedstrijd!
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.