Kom naar de internationale jeugdvisdag op 18 augustus!

0 526
11 jul

Op zaterdag 18 augustus wordt er door Sportvisserij Limburg in samenwerking met hengelsportvereniging VVM en Belgische sportvisserijorganisaties, een superleuke internationale jeugdvisdag georganiseerd op het verbindingskanaal tussen de Maas en het Albertkanaal in Visé. Ben jij tussen de 10 en 14 jaar en wil je samen met andere Nederlandse en Belgische kids leren hoe je een echte sportvisser wordt, vissen vangen en meedoen aan leuke workshops? Meld je dan snel aan!

Deelname aan deze jeugdvisdag is kosteloos. Er wordt een vrijstelling van vergunning voor alle deelnemers aangevraagd. Daarnaast wordt er voor hengels, lijn, zitjes, voer en aas gezorgd! Dus ook als je nog geen of weinig viservaring hebt kun je meedoen. Ervaren sportvissers leren je vissen en van alles over de onderwaterwereld. Dus heb je altijd al eens willen sportvissen of ken je iemand die het leuk zou vinden om te leren vissen? Dan is dit hét event! Maar ook als je al kunt vissen en nog nieuwe internationale vismaatjes wil leren kennen is deze jeugdvisdag echt iets voor jou!

Programma

Er wordt gevist vanaf 10.00 uur tot 11.30 uur en van 13.00 uur tot 14.30 uur. Tijdens de vispauze worden er verschillende workshops gegeven. Zo leer je goede knopen en lussen maken, correct hakensteken, kun je het waterleven in een aquarium bekijken en kun je met zoekkaarten vissoorten en waterplanten opzoeken. 

Van al dat vissen krijg je natuurlijk honger. Daarom wordt er ook gezorgd voor een frietkraam en krijgen alle deelnemers en vrijwilligers twee drankjes en een eetbonnetje. 

Maar dat is nog niet alles, want deelnemers krijgen ook nog een toffe goodie-bag met handige gadgets en hebbedingetjes.

De internationale jeugdvisdag vindt plaats op het verbindingskanaal tussen de Maas en het Albertkanaal te Visé, Prommenade d’Anguillon. Het is een makkelijk bereikbaar, schaduwrijk en zeer visrijk kanaal.
Wil je dit niet missen? Kom dan 18 augustus gezellig vissen!

Flyer

   

Klik hier om de flyer als pdf-bestand te downloaden. 

Wil je een stapeltje gedrukte flyers ontvangen om dit event bij jouw vereniging te promoten? Neem dan contact op met Sportvisserij Limburg via info@sportvisserijlimburg.nl en dan sturen wij een stapeltje jouw kant op (zolang de voorraad strekt).

Aanmelden

Ben je tussen de 10 en 14 jaar oud en wil je meedoen aan dit leuke jeugdevent? Meld je dan snel aan via info@sportvisserijlimburg.nl. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Vol = vol!
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.