Verslag en Uitslag Limburgs Kampioenschap Kanaal Individueel / Korpsen

0 895
17 jul

Op zaterdag 14 juli werd het Limburgs Kampioenschap Kanaal Individueel / Korpsen gevist aan het Lateraalkanaal bij Horn. Bij een lekker noordenwindje en stralende zonneschijn gingen ruim 30 fanatieke hengelaars de strijd met elkaar aan om een felbegeerd Delftsblauw bord en de titel Limburgs Kampioen in de wacht te slepen.

Op dit technisch uitdagend kanaal kan veel kleine vis gevangen worden. Een visserij die een aantal deelnemers goed beheerst en waardoor sommigen wel 150 vissen aan de haak wisten te slaan. Andere wedstrijdvissers probeerden juist een of meer grotere vissen (brasems) te vangen. Bij de senioren 55+ slaagde Hans Vissers van HSV De Noordervaart uit Meijel hier heel goed in met een gewicht van 5.395 gram en hij werd hiermee kampioen. Goede maar ook bijna eeuwige tweede werd Jos Bastiaans van HSV Ons Genoegen Roermond met 3.490 gram en het podium werd compleet gemaakt door Frans van Deur van HSV St. Petrus Linne met 2.250 gram. 



Bij de senioren 55- ging de titel ook naar Meijel. Charlie van Rhee ving in deze categorie 3.530 gram bij elkaar en wist zo voor de 3e keer in 4 jaar de titel te veroveren, nadat hij een week eerder ook al het Limburgs Kampioenschap Feeder had gewonnen. Hij werd op de hielen gezeten door Frank Timmermans van HSV St. Petrus Weert met 3.500 gram terwijl het brons ging naar Roberto Hofman van HSV Leudal met een gewicht van 2.745 gram.



Bij de Teams werd HSV St. Jan uit Echt de winnaar met 8 punten en 11.965 gram. Het team van HSV De Noordervaart uit Meijel kwam 5 gram tekort om ook op een score van 8 punten uit te komen en werd 2e met 8,5 punt en 15.485 gram. Het team van HSV St. Petrus Linne eindigde op flinke afstand als 3e. 



Klik hier om de volledige uitslag 55- te downloaden als Word-bestand
Klik hier om de volledige uitslag 55+ en teams te downloaden als Word-bestand

Sportvisserij Limburg en haar Projectgroep Wedstrijden wil iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het slagen van deze mooie wedstrijd. Alle hengelaars die naar het Open NK Senioren bij Den Bosch gaan, wensen wij alvast heel veel succes!


Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.