Verslag en Uitslag Voorronde Kampioenschap Vijvervissen Hoensbroek

0 1621
21 aug

Op zaterdag 18 augustus vond de tweede voorronde van het Kampioenschap Vijvervissen plaats aan de vijver van HSV Haal Op uit Hoensbroek.

Sportvisserij Limburg organiseert dit jaar samen met Sportvisserij Zuidwest Nederland en Hengelsportfederatie Midden Nederland het Kampioenschap Vijvervissen. Dit omdat het vissen op visvijvers steeds populairder wordt. De eerste Limburgse voorronde vond plaats op zaterdag 11 augustus bij de Rooversheideplas in Reuver. Een week later was het tijd voor de tweede voorronde bij de Droomvijver in Hoensbroek.

Onder een stralende zon en met een temperatuur van rond de 25 graden werd deze spannende wedstrijd gevist. De vangsten waren prima en de deelnemers wisten in totaal 130.340 gram bij elkaar te vissen. Uiteindelijk wist Collin van de Ven met 16.480 gram de wedstrijd te winnen. Op de tweede plek eindigde Gerard Verkaart met 12.220 gram en de derde plek werd veroverd door Marcel Sons met 11.700 gram.

Volledige uitslag

Klik hier om de volledige uitslag te downloaden als pdf-bestand.

Sportvisserij Limburg en haar Projectgroep Wedstrijden feliciteren alle deelnemers met de behaalde resultaten en in het bijzonder de wedstrijdvissers die zich hebben weten te plaatsen voor de finale van het Kampioenschap Vijvervissen. Daarnaast wil Sportvisserij Limburg HSV Haal Op uit Hoensbroek hartelijk danken voor het ter beschikking stellen van de vijver en voor de gastvrije ontvangst.

Finale

Inmiddels zijn alle voorrondes gevist. Op zaterdag 1 september is het dan ook tijd voor de grote en zeer spannende finale van het Kampioenschap Vijvervissen. De finale wordt gevist aan de Slothoevevijver in Vinkel. Het adres van de vijver is:

Brugstraat 73c
5382 JC Vinkel

Er wordt volgens hetzelfde reglement gevist als in de voorrondes. Let op: er mag tijdens de finale geen gebruik worden gemaakt van eigen leefnetten. Leefnetten zijn op het complex aanwezig, dus je eigen leefnetten kun je thuislaten.

Na afloop van de wedstrijd kan er in de kantine iets te eten en te drinken worden besteld. Dit is bij de wedstrijd inbegrepen. Ideaal dus om gezellig onder het genot van een hapje en een drankje de wedstrijd na te bespreken.

Sportvisserij Limburg wenst alle finalisten alvast heel veel succes!