Limburgse jeugd valt in de prijzen bij de Youth Challenge

0 1603
14 okt

Aan de boorden van het Noordhollands kanaal vond op 7 oktober de Youth Challenge plaats. De wedstrijdenreeks is opgezet om jonge wedstrijdtalenten een extra gelegenheid te bieden om de sportieve strijd met elkaar aan te gaan. Er deed wederom een enthousiaste groep Limburgse jeugdwedstrijdvissers mee. De Limburgse Jeffrey Valckenborgh won zelfs het goud in de U15-categorie. Diesel Westerhoff werd tweede in dezelfde categorie. En Joep Cox werd derde in de U20-categorie.

Er was veel animo voor deelname aan deze uitdagende wedstrijd. Een kleine 50 deelnemers - verdeeld over de leeftijdscategorieën U15, U20 en U25 - hadden zich voor deze wedstrijd opgegeven. Bovendien kwamen zij uit alle delen van Nederland. Zo waren er ook weer veel bekende gezichten te zien in Team Limburg tenue. Het reglement sloot naadloos aan bij het medio oktober te vervissen laatste topcompetitie weekend, zodat de wedstrijd voor velen een perfecte generale repetitie vormde. De vangsten waren uitstekend met een mooie mix van blankvoorn, brasem, baars en ruisvoorn.

De winnaars

Per leeftijdscategorie was er voor de eerste drie plaatsen eremetaal te winnen in de vorm van medailles. Tevens waren er per categorie geldprijzen te winnen.

De volledige uitslag

Klik hier om de volledige uitslag te downloaden.

Sportvisserij Limburg feliciteert alle jeugdvissers met de behaalde resultaten, bedankt Sportvisserij MidWest Nederland voor de organisatie van deze geslaagde wedstrijd en bedankt Kevin Boudesteijn voor de leuke foto’s.

Meld je aan voor de volgende Youth Challenge in Limburg

De volgende wedstrijd van de Youth Challenge wordt georganiseerd door Sportvisserij Limburg op zondag 28 oktober in Heerlen. Wil jij ook meedoen aan deze leuke jeugdwedstrijd? Meld je dan aan door een mail te sturen naar Ramon Pasmans via: ramon@sportvisserijlimburg.nl. Vermeld hierin je naam, geboortedatum, de vereniging waarvan je lid bent, de plaatsnaam van die vereniging, je VISpasnummer en de categorie waarin je meedoet. Klik hier voor meer informatie.