Uitslag Jeugdcup Limburg 2009

0 2235
24 aug

Zondag 23 augustus werd aan de vijver van H.S.V. "De Hering" te Schinveld de Jeugdcup Limburg 2009 gevist. Aan deze wedstrijd konden alle jeugdvissers t/m 17 jaar van de bij de Hengelsportfederatie Limburg aangesloten verenigingen deelnemen.

Onder prachtige weersomstandigheden en vissend in de schitterende accommodatie in de Schinveldse bossen wisten de twintig deelnemers verdeeld over drie leeftijdscategorieën er een spannende strijd van te maken.
Ook de vissen werkten prima mee, waardoor er goede vangsten te noteren waren.
Uiteindelijk waren het Sill Cremers (cat. A 14-17 jaar) van HSV het Alvertje Oostrum, Tom van Lier (cat. B 10-13 jaar) van HSV de Noordervaart Meijel en Dirk Joosten (cat. C t/m 9 jaar) van HSV de Stuwkanters Belfeld die aan de haal gingen met de fel begeerde wisselbekers van de Limburgcup. De volledige uitslag van de drie categorieën wordt spoedig op deze website gepubliceerd.

Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.