14 mei 2010: uiterste datum van inschrijving selectiewedstrijden

0 2396
07 mei

In de brief van 18 februari 2010 is aan de verenigingen uitgebreid mededeling gedaan over de voorwaarden waaronder de selectiewedstrijden voor het jaar 2010 worden georganiseerd. Op 9 april jl. is aan de aangesloten verenigingen een schrijven verstuurd met daarin de noodzakelijke informatie om tot inschrijving van de deelnemers over te kunnen gaan.

Per selectiewedstrijd is ook de uiterste datum van inschrijving vermeld. Houdt u aan deze datum, inschrijvingen die te laat binnen komen, worden niet meer geaccepteerd. Indien leden van uw vereniging deel wensen te nemen aan een selectiewedstrijd, zorgt u dan dat de inschrijfformulieren tijdig, doch uiterlijk vrijdag 14 mei 2010, zijn geretourneerd aan Sportvisserij Limburg, Noordhoven 19a, 6042 NW Roermond. Ook kunt u het inschrijfformulier downloaden via onze website en voorzien van handtekening toezenden via email. Ons e-mailadres is info@sportvisserijlimburg.nl.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.