Uitnodiging informatie-avond "Toelichting proeven aalscholverpredatie"

0 2551
17 mei

In het voorjaar van 2010 hebben er diverse proeven plaatsgevonden om de aalscholverpredatie op afgesloten visvijvers te reduceren. Op donderdag 17 juni a.s. worden de resultaten van de gehouden proeven gepresenteerd.

Hiierbij gaat het om de proeven met kooiconstructies, kruiskroeskarpers en de zogenaamde Cormoshop met onderwatergeluiden. Deze avond organiseren wij samen met Sportvisserij Nederland.

De informatie-avond vindt plaats op donderdag 17 juni a.s. en vangt aan om 19.30u.
Locatie: Congrescentrum Het Forum, Elmpterweg 50, 6042 KL Roermond.

I.v.m. de reservering van de zaal is het noodzakelijk dat een opgave gedaan wordt van het aantal bestuursleden dat namens uw vereniging de avond zal bijwonen. Uw aanmelding zien wij gaarne vóór 10 juni a.s. tegemoet. Omdat we gehouden zijn aan een maximum aantal personen dat in de zaal kan, behandelen we de opgaven op volgorde van binnenkomst. U kunt zich bij voorkeur opgeven per e-mail, info@sportvisserijlimburg.nl of telefonisch op nummer 0475-350053.

Wij hopen u te mogen begroeten op 17 juni a.s.

Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.