Werkgroep Maasplassen

0 3559

In de Algemene Vergadering d.d. 27 mei jl. is er een voorstel gelanceerd om het provinciale deel van de Maasplassen in het Limburgse deel van de Landelijke Lijst van Viswateren te brengen.

Om een goede afweging te kunnen maken wat de consequenties hiervan zullen zijn, is tijdens de Algemene Vergadering met de verenigingen afgesproken dat er een werkgroep Maasplassen wordt samengesteld die zich over de eventuele inbreng zal buigen. In de werkgroep zullen 2 leden van het bestuur van Sportvisserij Limburg, alsmede meerdere bestuursleden van verenigingen uit Noord-, Zuid- en Midden-Limburg vertegenwoordigd zijn. Voor Midden-Limburg zijn inmiddels bestuursleden gevonden die de werkgroep gaan ondersteunen. Voor de regio's Noord- en Zuid-Limburg zijn wij nog op zoek naar geïnteresseerden om de werkgroep zodoende te completeren. De werkgroep zal medio augustus / september van start gaan. Indien u interesse heeft, kunt u een mailtje sturen aan info@sportvisserijlimburg.nl of telefonisch contact opnemen met de medewerkers van het bureau op telefoonnummer 0475-350053.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.