Verenigingsservice Sportvisserij Nederland en cursusprogramma 2011-2012

0 2730
15 aug

Niet iedere hengelsportvereniging kent de Verenigingsservice van Sportvisserij Nederland.

Deze service biedt hengelsportverenigingen en haar vrijwilligers veel informatie aan over zaken als o.a. bestuur, promotie, jeugdwerk, controle en de ondersteuning door middel van cursussen.

Alle informatie over de verenigingsservice is te vinden via de link: http://www.sportvisserijnederland.nl/verenigingsservice/

Sportvisserij Nederland ondersteunt haar vrijwilligers en daarmee de ruim 900 hengelsportverenigingen jaarlijks met circa 35 cursussen. Deze cursussen worden georganiseerd op werkdagen van 9 tot 5 uur en op verschillende locaties in Nederland. De cursussen zijn gratis voor vrijwilligers die lid zijn van een bij Sportvisserij Nederland aangesloten vereniging. Wellicht zijn er binnen uw vereniging vrijwilligers die een cursus willen volgen.

Wilt u meer weten wat Sportvisserij Nederland u op het gebied van cursussen te bieden heeft? Klik dan op deze link voor het op het overzicht van cursussen in 2011 en voorjaar van 2012: http://www.sportvisserijnederland.nl/verenigingsservice/cursussen/

 

 

 

Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.