Open koppelwedstrijd Sportvisserij Limburg

0 3542
25 aug

Op zaterdag 15 oktober 2011 wordt de nieuw te organiseren “open koppelwedstrijd Sportvisserij Limburg” vervist aan het Lateraalkanaal te Horn.

Deelnemen kunnen koppels waarvan de personen lid zijn van een bij Sportvisserij Limburg aangesloten vereniging. Inschrijven voor deze wedstrijd is per mail (info@sportvisserijlimburg.nl) mogelijk tot 1 oktober 2011 via het kantoor van de federatie.

Voor het winnende koppel worden door Sportvisserij Limburg Delftsblauwe borden beschikbaar gesteld. Er zal (afhankelijk van het aantal deelnemende koppels) worden gevist in 3 of 5 vakken. De prijzen zullen bestaan uit waardebonnen. De verhouding in prijzen is 1:3.

Het inschrijfgeld bedraagt € 25,00 per koppel, vooraf te voldoen aan Sportvisserij Limburg op reke-ningnummer 18.41.43.586 van de Rabobank Maasniel ten name van Sportvisserij Limburg, Noordhoven 19a, 6042 NW Roermond. De betaling dient uiterlijk op 1 oktober 2011 ontvangen te zijn. Daarna is deelname niet meer mogelijk.

Wegen geschiedt door de koppels op nummer 1 van elke sector. De afstand tussen de plaatsnummers is circa 30 meter. Er zal worden gevist volgens de reglementen van Sportvisserij Nederland met als uitzondering dat de hengelkeuze vrij is. De wedstrijd wordt vervist tussen 10.00 en 15.00 uur. Loting van de plaatsnummers vindt vooraf plaats op het kantoor van de federatie. Plaats van samenkomst is De Postkoets, Posthuisweg 13 te Horn. Zaal open vanaf 06.30 uur. Het uitreiken van de plaatsnummers vindt plaats vanaf 07.30 uur.Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.