Limburgse Roer en Barbeel in Vis TV

0 1494
06 mrt

Aanstaande zondag wordt om 9:30 uur de tweede aflevering van de nieuwe serie Vis TV uitgezonden op RTL 7. In deze gloednieuwe aflevering reizen Ed en Marco met de Vis TV Landrover af naar ons mooie Limburg, waar tussen bossen, dalen en een prachtige natuur de Roer vredig stroomt.

Deze zijrivier van de Maas behoort tot een van de mooiste van ons land en heeft een fantastisch bestand aan vele soorten vis waaronder barbeel. Dat belooft dus veel goeds voor de tweede aflevering van Vis TV 2014!

De barbelen van de Roer kunnen niet op dezelfde manier bevist worden als eerder in Vis TV aan bijvoorbeeld de Waal en IJssel werd getoond. Daarvoor zijn de omstandigheden te verschillend. Dat merkt Ed al snel als hij in eerste instantie met een middelzware feederhengel denkt op barbeel te kunnen vissen. Marco op zijn beurt heeft voor de lange trotterhengel met centerpinreel en een dobber gekozen en staat tot zijn middel in de rivier.

Kortom: aanstaande zondag 9 maart, 9:30 uur, RTL 7, Vis TV. Mis het niet!

Voor diegene die bijna niet meer tot zondag kunnen wachten hebben we alvast een promofilmpje:

Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.