Oproep Karpervissers Julianakanaal: Meld je spiegel!

0 1235
26 mrt

Karpervissers die in het Julianakanaal of aangrenzende wateren (jonge) spiegelkarpers vangen, worden opgeroepen om hun vangsten te melden aan: deksnregiolimburg@gmail.com.

Het e-mailadres, spiegelkarper@sportvisserijlimburg.nl, dat in het aprilnummer van Hét Visblad staat vermeld, is helaas niet correct. In de regio-editie, die volgende maand aan alle 30.000 sportvissers in Limburg verstuurd wordt, zal gelukkig wel het juiste e-mailadres worden vermeld.

Hoe kan een vangstmelding worden doorgegeven? Maak een duidelijke foto van de linkerflank en vermeld hierbij de lengte, het gewicht en de globale vangstlocatie van de spiegelkarper. Stuur de foto en de bijbehorende gegevens naar: deksnregiolimburg@gmail.com.

Deze vangstmeldingen zijn uitermate belangrijk! Mede aan de hand hiervan wordt bepaald in welke mate de uitzetting van 15 februari een positieve bijdrage heeft geleverd aan een verbeterde visstand en toegenomen hengelsportplezier!

Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.