Klaar voor de finale van het Federatief Clubkampioenschap 2015!

0 1113
22 jul

Het is bijna zover. Op 25 juli wordt de finale van het Federatief Clubkampioenschap 2015 gevist aan de Noorderlaanvijver te Weert. Sportvisserij Limburg organiseert deze wedstrijd dit jaar voor de allereerste keer.

Na een spannende voorronde zijn HSV St. Petrus uit Linne, HSV De Noordervaart uit Meijel en het combinatieteam HSV Willem Barendsz / HSV De Eendracht door naar de finale van aanstaande zaterdag. De winnende vereniging wordt Clubkampioen Sportvisserij Limburg 2015 en wint ook nog eens een geldbedrag van maar liefst € 500 voor de clubkas!

Programma 

Het programma van de dag ziet er als volgt uit:

07.15 uur: loting van de plaatsnummers
08.00 uur: begin voorbereiding
08.55 uur: zwaar voeren maar niet vissen
09.00 uur: begin wedstrijd
11.55 uur: nog 5 minuten hard werken voor de winst
12.00 uur: einde wedstrijd.

Hierna begint het wegen en we hopen rond de klok van 13.30 uur de Clubkampioen Sportvisserij Limburg 2015 te kunnen huldigen.

Je bent van harte welkom om de wedstrijdvissers aan te komen moedigen en deze finalestrijd live te komen aanschouwen. We hopen dat het een mooie en visrijke dag wordt en dat de beste vereniging mag winnen!
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.