Roel Reuvers van HSV Leudal is Nederlands Kampioen Zoetwatervissen Senioren 2015

0 1447
31 aug

Limburg werd uitstekend vertegenwoordigd tijdens het NK Zoetwatervissen Senioren 2015 dat afgelopen weekend plaatsvond op het schitterende parcours aan het Kanaal Wessem-Nederweert. Roel Reuvers van HSV Leudal uit Heythuysen wist maar liefst 352 vissen uit het water te hengelen. Het totale gewicht van 4.720 gram bezorgde hem de eerste plaats. De Limburgse Ben Koeyvoets, die ook lid is van HSV Leudal uit Heythuysen, veroverde het zilver met 4.115 gram.

Beide vissers namen onlangs met het succesvolle korps van HSV Leudal ook deel aan het WK Korpsen in Slowakije en aan de landenwedstrijd in Luxemburg. De viservaring die ze hebben opgedaan betaalde zich nu uit.

De vijfde en zesde plaats werden ook veroverd door wedstrijdvissers van verenigingen uit Limburg. Rob Bakker van HSV de Noordervaart uit Meijel eindigde met 2480 gram op de vijfde plek en Haike Ruijters van HSV Sint Jan eindigde met 3715 gram op de zesde plek. 

Het was de hele dag prachtig weer. Het was droog en de zon scheen. De temperatuur liep op tot 30 graden. Kortom, een heerlijke dag om te genieten van het vissen. We feliciteren de deelnemers met het behaalde resultaat en wensen hen alvast veel succes met de volgende krachtsinspanning. Velen hebben genoten van dit NK en het was een prachtige belevenis! De prijzen werden uitgereikt door de wethouder Verheijen, die vanzelfsprekend heel trots op dit fantastische resultaat was. Klik hier voor de volledige uitslag van het NK Zoetwatervissen Senioren 2015

Deze uitslag is officieus tot dinsdag 8 september a.s.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.