Federatiedag met prachtig weer

0 864
12 okt

Op zaterdag 26 september werd de jaarlijkse traditionele federatiedag gehouden. Alle bij de federatie betrokken vrijwilligers, leden van de diverse projectgroepen en bestuursleden van Sportvisserij Limburg waren uitgenodigd om aan deze gezellige dag deel te nemen.

De federatiedag werd gehouden bij de forellenvijver in Neeritter. Er waren circa twintig deelnemers aanwezig om de forellen te verschalken en te kijken wie aan het eind van de dag als winnaar uit de bus zou komen.

Het was een prachtige dag. De zon werkte op een bijzonder aangename manier mee, er was voldoende vis te vangen, forellen en zalmforellen, en de onderlinge contacten konden gedurende de dag verstevigd worden. Iedereen wist vis te vangen. De skills van de echte forellenvissers kwamen al snel bovendrijven. Zo wist onze penningmeester Gerard Heijthuisen, een geduchte bezoeker van dit oord, in het eerste uur al diverse forellen in zijn netje te scheppen. Het werd zo een spannende vismiddag. Uiteindelijk wist Albert Reuvers, lid van de Projectgroep Wedstrijden, de meeste forellen te vangen. 

Na afloop werd de buit eerlijk onder de deelnemers verdeeld en werd er van een gezellig samenzijn genoten onder het genot van een drankje en een lopend buffet. 

Het was een geslaagde dag die volgend jaar, voorzien van een nieuw jasje, zeker voor herhaling vatbaar is. Alle vrijwilligers van Sportvisserij Limburg, bedankt voor jullie inzet!
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.