Als Team naar de Top

0 1996
12 okt

Dat is de titel van het Beleidsplan Wedstrijden 2016-2020 van Sportvisserij Nederland en de federaties. De uitvoering van dit plan brengt vele consequenties en uitdagingen met zich mee om de wedstrijdsport voor meer vissers aantrekkelijker te maken en zowel de breedte als de topsport te stimuleren. Daarom organiseerde Sportvisserij Limburg op vrijdag 9 oktober 2015 een bijeenkomst hierover. Bestuursleden, wedstrijdcommissies en wedstrijdvissers konden op deze manier een nadere toelichting op het plan krijgen en hier feedback op geven.

Na het welkomstwoord door de voorzitter van Sportvisserij Limburg, Theo Wilken, werd het Beleidsplan Wedstrijden door Onno Terlouw, Hoofd Communicatie van Sportvisserij Nederland en een van de opstellers van het beleidsplan, toegelicht en bediscussieerd. Circa dertig aanwezigen werden zo door middel van een PowerPoint presentatie uitvoerig geïnformeerd. Hierna werden zij uitgedaagd om hier hun kanttekeningen en opmerkingen bij te plaatsen. 

Duidelijk was gesteld dat dit beleidsplan nog niet definitief is en dat het slechts een richting aangeeft hoe de wedstrijsport in de nabije toekomst georganiseerd gaat worden. Dit staat reeds op korte termijn te gebeuren. Daarbij werd al snel duidelijk dat er nog vele drempels, door sommige al uitdagingen genoemd, genomen zullen moeten worden.

Sportvisserij Limburg zal in samenwerking met de diverse verenigingen en wedstrijdvissers een wijze van handelen (hoe om te gaan met de uitdagingen) moeten uitwerken, om zo veel mogelijk wedstrijdvissers te bereiken en aan de hand van het gekozen model (als team) zo veel mogelijk succes te realiseren.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.