Veel interactie tijdens regiobijeenkomst Midden-Limburg

0 1049
26 okt

Op vrijdag 23 oktober vond de eerste regiobijeenkomst van dit najaar plaats in Congrescentrum Het Forum te Roermond. Het was een zeer interactieve avond met veel betrokkenheid van de aanwezigen.

Tijdens de eerste regiobijeenkomst werd het concept beleidsplan van Sportvisserij Limburg nader toegelicht door Cornel van Schayck, voorzitter van de Werkgroep Beleidsplan. Vervolgens deelden de aanwezigen op positieve wijze hun opmerkingen ten aanzien van het concept beleidsplan. Verder werd er in groepen gebrainstormd over twee thema’s die bij de uitvoering van het nieuwe beleidsplan een belangrijke rol gaan spelen: vrijwilligers en ouderen. Er werden veel goede ideeën geopperd die meegenomen zullen worden in het verdere proces.

Er werden ook enkele belangrijke regionale onderwerpen door de verenigingsbestuurders aangekaart, zoals het verder verbeteren van de relatie met natuurorganisaties en de bereikbaarheid van de Maas. 


Volgende regiobijeenkomsten

Er worden dit najaar nog twee regiobijeenkomsten georganiseerd op: 

  • Vrijdag 30 oktober 2015 aanvang 20.00 uur voor Noord-Limburg in Hotel Asteria, Maasheseweg 80a, 5804 AD Venray;
  • Vrijdag 6 november 2015 aanvang 20.00 uur voor Zuid-Limburg in Amrath Hotel Born-Sittard, Langereweg 21, 6121 SB Born.

Ben jij een bestuurslid van een aangesloten hengelsportvereniging? Bezoek dan één van deze bijeenkomsten en ga de dialoog met ons aan over diverse belangrijke federatieve en regionale gespreksonderwerpen. Deze regiobijeenkomsten vormen een uitgelezen kans voor verenigingsbesturen om met Sportvisserij Limburg van gedachten te wisselen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de belangen van ruim 30.000 Limburgse sportvissers zo optimaal mogelijk behartigd worden!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.