Noord-Limburg denkt na over het beleidsplan van Sportvisserij Limburg

0 962
02 nov

Op vrijdag 30 oktober vond de tweede regiobijeenkomst van dit najaar plaats in Hotel Asteria te Venray. De aanwezige bestuurders brainstormden in groepen over voorgelegde thema’s die bij de uitvoering van het nieuwe beleidsplan een belangrijke rol gaan spelen. Er werden veel goede ideeën en oplossingen voorgesteld, die meegenomen zullen worden in het verdere proces.

Verder werden er diverse regionale onderwerpen aangekaart en uitvoerig besproken. Belangrijke thema’s blijven onder andere de bereikbaarheid van het viswater, de relatie met de natuurorganisaties en het vergrijzen van het ledenbestand van de hengelsportverenigingen. 

Ook de aanpassingen van de Maas door Rijkswaterstaat en de mogelijke bedreigingen die deze met zich meebrengen passeerden de revue. Het bestuur heeft toegezegd dat zij op korte termijn zowel in Venlo-Blerick als met Rijkswaterstaat gaan onderzoeken en bespreken of aan de geuite wensen met betrekking tot de bereikbaarheid en de visplekken (die dreigen verloren te raken) nog tegemoet gekomen kan worden. 

Laatste regiobijeenkomst Zuid-Limburg 

Vrijdag 6 november 2015 is het alweer tijd voor de derde en tevens laatste regiobijeenkomst van dit jaar. Deze zal plaatsvinden in het Amrath Hotel te Born (Langereweg 21, 6121 SB Born). De bijeenkomst start om 20.00 uur. We hopen vele verenigingsbesturen te mogen begroeten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.