Data Federatief Clubkampioenschap 2016 bekend!

0 1039
05 nov

In 2015 organiseerde Sportvisserij Limburg voor de allereerste keer het Federatief Clubkampioenschap! Mede door de enthousiaste reacties die we hierover hebben ontvangen, heeft de Projectgroep Wedstrijden besloten om ook in 2016 een Federatief Clubkampioenschap te organiseren. Dit jaar heeft de projectgroep de data van de diverse rondes alvast vooraf vastgesteld, zodat de organisatie nog soepeler zal verlopen.

Wedstrijdschema

De 1ste ronde dient gevist te worden in het weekend van 21 en 22 mei 2016
De 2de ronde dient gevist te worden in het weekend van 18 en 19 juni 2016
De 3de ronde dient gevist te worden in het weekend van 16 en 17 juli 2016 (onder voorbehoud) 

De finale zal gevist worden op zaterdag 10 september 2016

In overleg met onze collega federatie Zuidwest-Nederland zal er bekeken worden of er in 2016 ook weer een Zuid-Nederland Kampioenschap georganiseerd kan worden, waarin de winnaars van het Federatief Clubkampioenschap van Sportvisserij Limburg en Sportvisserij Zuidwest Nederland het tegen elkaar opnemen. 

Meer informatie over het Federatief Clubkampioenschap, de inschrijfprocedure en de reglementen zal eind februari verstuurd worden naar de secretariaten van de aangesloten hengelsportverenigingen. Houd ook onze website en Facebook pagina goed in de gaten voor de laatste updates en informatie.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.