Wedstrijddata Federatieve Wedstrijden 2016 bekend!

0 1104
05 nov

De Projectgroep Wedstrijden heeft afgelopen week het wedstrijdseizoen 2015 geëvalueerd en de wedstrijddata voor 2016 geprikt. Dus pak snel je agenda en noteer alvast de volgende data, zodat ook jij deel kunt nemen aan deze spannende wedstrijden!

Ook in 2016 kunnen fanatieke jeugdvissers het tegen elkaar opnemen tijdens de Limburg Cup Jeugd. De finale van de Limburg Cup Jeugd wordt op zaterdag 25 juni 2016 gevist in de Schippershaven te Roermond. Meer informatie over de diverse voorrondes van de Limburg Cup Jeugd volgt nog. 

Feedervissers kunnen hun krachten meten tijdens de Selectiewedstrijd Feeder. Deze wedstrijd wordt op zaterdag 2 juli 2016 gevist in het Lateraalkanaal. 

Uiteraard wordt ook volgend jaar wederom de Selectiewedstrijd Senioren / Korpsen georganiseerd. Deze wordt op zaterdag 9 juli 2016 gevist in het Lateraalkanaal. 

Meer informatie met betrekking tot de bovenstaande wedstrijden, de inschrijfprocedure en de reglementen zal eind februari 2016 per mail naar de secretariaten van de aangesloten hengelsportverenigingen verstuurd worden. Houd ook onze website en Facebook pagina goed in de gaten voor de laatste updates en informatie. 

2016 belooft weer een fantastisch wedstrijdjaar te worden!
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.