Gloednieuwe regio-editie van Hét Visblad!

0 1301
19 nov

Yes! Het is weer tijd voor de speciale regio-editie van Hét Visblad. Vanaf vandaag ontvangt iedere VISpashouder – in totaal dus ruim een half miljoen sportvissers – dit nummer gratis in de bus. Deze extra dikke editie bevat naast het landelijke nieuws op sportvisgebied ook een regiokatern van acht pagina’s met visnieuwtjes uit Limburg. Via de link onderaan deze pagina kun je het regiokatern ook als pdf bestand downloaden.

Nieuws uit jouw regio

De regionale reportages kun je vinden op pagina 27 t/m 34. Zo blijf je op de hoogte van alles wat er op en aan het water speelt in jouw omgeving.

Zo kun je in deze speciale editie een leuk interview lezen met Teun Janssen. Teun is pas 12 jaar, maar nu al een van de meest fanatieke jeugdvissers in Limburg. Hij deelt onder andere zijn wedstrijdervaringen en vertelt over de talentenclinics en hoe het is om onderdeel te zijn van Team Limburg. In de reportage ‘Meesterlijk Vissen’ staat vismeester Har Slabbers in de spotlight. Hij vertelt ons alles over de vislessen, de voldoening die het werk geeft, de resultaten die eruit voortvloeien en de stand van zaken in Limburg. De reportage ‘Jos tekent er op los’ staat in het teken van de unieke collectie vistekeningen van Jos Jessen uit Susteren. Een tijd geleden maakte het televisieprogramma Man Bijt Hond ook een reportage over de observatieonderzoeken en tekeningen van dit bijzondere natuurmens. Sportvisserij Limburg hielp Jos een handje door zijn favoriete tekeningen te digitaliseren en er een YouTube video van te maken. Zo komt zijn wens om de tekeningen te laten zien aan een breder publiek uit. Ten slotte wordt er in deze regio-editie aandacht besteed aan het beroepschrift WKC Borgharen.

Klik hier om de regio-editie te downloaden als pdf bestand. We wensen je alvast veel leesplezier!
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.