HSV De Zonnebaars uit Meers viert 80-jarig jubileum

0 1155
25 nov

Op zaterdag 21 november 2015 bestond HSV De Zonnebaars uit Meers 80 jaar. Dit vierde de vereniging samen met haar leden, het gemeentebestuur van Stein, buurtverenigingen en iedereen die HSV De Zonnebaars een warm hart toedraagt. De receptie en gezellige feestavond vonden plaats in het verenigingslokaal Café De Sjoester.

Tijdens deze feestelijke avond werd ook hulde gebracht aan een groot aantal jubilarissen van de vereniging. Daarnaast werd het erelidmaatschap verleend aan de heren Lens Kostjens, Henny Snackers en Henry Lambrechts. 

Het bestuur van Sportvisserij Limburg reikte de bronzen erespeld uit aan deze heren als waardering voor hun verdiensten voor de hengelsport en de vereniging. Hierbij kan gedacht worden aan de jaren bestuursverantwoordelijkheid, het vervullen van de functie van penningmeester gedurende 35 jaar, het realiseren van een eigen vijver voor de leden en het ondersteunen en sponseren van de activiteiten van de vereniging. 
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.