Veiligheid voorop

0 961
14 dec

Op zaterdag 12 december volgden bestuursleden, bureaumedewerkers en leden van de Projectgroep Wedstrijden van Sportvisserij Limburg een AED en reanimatie training van Fire & Care in het kantoor van Sportvisserij Limburg in Roermond.

De training hoorde bij de gloednieuwe AED apparatuur en professionele sportverbandkoffer die Sportvisserij Limburg onlangs aanschafte. Hiermee hoopt Sportvisserij Limburg de veiligheid tijdens wedstrijden en andere hengelsportevenementen te bevorderen. De deelnemers hadden voor aanvang van de training uiteenlopende ervaring op het gebied van reanimatie. Voor sommigen was het een opfriscursus terwijl voor anderen de informatie compleet nieuw was. De deelnemers mochten zelf uittesten hoe het AED apparaat werkt door op een pop te oefenen. Goed nieuws! Oefenpop Jan heeft het overleefd! Het was een interessante en leerzame ochtend waarop de deelnemers werden klaargestoomd voor situaties die hopelijk niet zullen plaatsvinden. 

Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.