Jeugd begint goed aan het nieuwe visseizoen!

0 1027
01 mrt

Op zaterdag 27 februari 2016 werd de eerste theoriesessie van de Masterclass U14 in de vergaderzaal van het kantoor van Sportvisserij Limburg in Roermond georganiseerd.

Alle jonge vistalenten die afgelopen jaar de finale van de Limburg Cup Jeugd in de C-Categorie (tot 14 jaar) gevist hebben en enkele andere jeugdvissers die lieten zien dat ze een grote passie voor het wedstrijdvissen hebben, werden uitgenodigd om aan deze masterclass deel te nemen. 
 
Deze zaterdag werd er nog niet gevist. De deelnemers kregen onder toezicht van master Ramon Pasmans de fijne kneepjes van het wedstrijdvissen geleerd. Wedstrijdtopper Ramon Pasmans deelde ook veel tips uit eigen ervaring. Kortom, het was een leerzame dag en een goed begin van het nieuwe visseizoen. Het smaakt in ieder geval voor alle deelnemers naar meer. Het blijft een belevenis! Op zaterdag 26 maart 2016 zal de tweede theoriesessie van de Masterclass U14 plaatsvinden. Ook worden er nog twee praktijksessies georganiseerd op zaterdag 16 april in Meijel en op zaterdag 23 april in Voerendaal. Zo wordt de komende tijd de deskundigheid opgebouwd. De deelnemers kunnen dan tijdens de voorrondes van de Limburg Cup Jeugd 2016 de opgedane kennis inzetten, laten zien wat ze waard zijn en mogelijk hoge ogen gooien tijdens de finale van de Limburg Cup Jeugd op zaterdag 25 juni 2016.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.