Zeer goede opkomst bij derde regiobijeenkomst

0 958
17 mrt

De twee voorgaande regiobijeenkomsten waren al goed bezet, maar de derde en tevens laatste regiobijeenkomst van dit voorjaar, die op 14 maart plaatsvond in Hotel Amrath te Born voor de regio Zuid-Limburg, was onovertroffen.

Toen het eigenlijk tijd was om met de bijeenkomst te starten, hadden nog niet alle aanwezige bestuurders een zitplaats kunnen vinden. Er werden snel wat personeelsleden van de accommodatie opgetrommeld, die nog veel extra stoelen erbij moesten zetten om alle aanwezigen van een goede plaats te voorzien. Er waren maar liefst vijfenveertig bestuursleden van aangesloten hengelsportverenigingen aanwezig, die zich actief mengden in de diverse discussies en gedachtewisselingen tussen bestuursleden van de federatie en collega verenigingen. 
 
Alles overziend kan er worden geconcludeerd dat de open communicatie onderling en tussen federatie en verenigingen zeer op prijs werd gesteld en dat dit nog verder kan verbeteren. Daarnaast zorgen de gemaakte opmerkingen en aangedragen informatie van de diverse verenigingsbesturen voor genoeg discussiemogelijkheden en richting voor de volgende Algemene Ledenvergadering van Sportvisserij Limburg, die zal plaatsvinden op 20 mei 2016. 

De voorzitter van de federatie sloot deze interessante avond af met het verzoek de website van Sportvisserij Limburg regelmatig te bekijken en om relevante informatie nog eens goed door te lezen om te bezien of deze voor de eigen vereniging interessant kan zijn, zoals bijvoorbeeld de berichten over het melden van stroperij en deelname aan de cursus controleur die op 15 april 2016 zal plaatsvinden in Urmond. Daarnaast blijkt ook uit deze regiobijeenkomsten dat we gezamenlijk alles op alles moeten zetten om meer jeugd te interesseren voor onze mooie hobby, de (wedstrijd)visserij met al zijn facetten. De vis, het water en de natuur.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.