Richard Feller op tweede plek tijdens Open NK Senioren 55- op Noord-Hollands Kanaal

0 1699
29 aug

Afgelopen zaterdag behaalde Richard Feller van HSV St. Jan Echt een verdienstelijke tweede plaats tijdens het eerste Open NK Senioren 55- op het Noord-Hollands Kanaal. Hij viste bijna 5 kilo bij elkaar.

Andere plaatsen voor de Limburgse deelnemers waren 19, 22, en 30.

Bij de Senioren 55+ behaalde Ben Koevoets van HSV Leudal als eerste Limburgse afgevaardigde een verdienstelijke 5e plaats.
Dieter Breuer van  HSV De Karper Voerendaal behaalde een 10e plaats en good old Frans van Deur van HSV St. Petrus Linne werd 25e.

Het Open NK Senioren werd met schitterend weer en een matige wind gevist waarbij de belangrijkste gevangen vissoorten brasem, kolblei en voorn waren. Aan het Open NK Senioren namen in beide categorieën 41 wedstrijdvissers deel. De vangsten waren in beide categorieën goed te noemen en slechts 1 deelnemer kon bij de weging geen vangst aanbieden.

De prijsuitreikingen voor het Open Nationaal Kampioenschap Senioren 55- en 55+ zullen op 26 november 2016 plaatsvinden tijdens het Topsportgala op het Topsportcentrum Papendal waarbij de prijswinnaars uit diverse categorieën worden gehuldigd.