HSV De Karper Voerendaal plaatst zich voor finale federatief clubkampioenschap

0 666
07 jul

Op 4 juli vond de tweede halve finalewedstrijd tussen HSV De Karper Voerendaal en HSV De Karper Lomm/HSV De Peelvissers Sevenum plaats aan de visvijver in Voerendaal.

Het was zonnig en met een temperatuur van ruim 25 graden was het erg aangenaam. Prima visweer dus. Desondanks beet de vis het eerste uur matig. Naarmate de wedstrijd vorderde, begon de vis beter te bijten en vonden de nodige karpers hun weg richting de schepnetten van de deelnemers, althans bij de vissers uit Voerendaal. De Noord-Limburgse vissers waren het duidelijk niet gewend om karpers richting het schepnet te dirigeren en hoewel ook zij redelijk wat karpers haakten, wisten veel van deze karpers zich vroegtijdig van de haak te ontdoen. 

Daan van Wylick maakte ook deze wedstrijd jacht op de 5 bonuspunten voor de jeugd en slaagde hier met glans in. Hij werd zesde en eindigde als eerste bij het combinatieteam uit Lomm en Sevenum en streek hierdoor 10 klassementspunten op.

Na het opmaken van de uitslag bleken de vissers uit Voerendaal de wedstrijd ruim gewonnen te hebben met 40 punten tegen 20 punten voor Lomm/Sevenum. Door het grote verschil tijdens deze wedstrijd werd ook het klassement over twee wedstrijden met 68 punten tegen 52 punten beslist in het voordeel van HSV De Karper uit Voerendaal.

Klik hier voor de uitslag.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties