Verslag en Uitslag Selectiewedstrijd Vijvervissen Tienray

0 1823
25 jun

Op zaterdag 23 juni werd de Selectiewedstrijd Vijvervissen van Sportvisserij Limburg gevist op visvijver Het Rijnbroek in Tienray.

Het was een frisse bedoening aan vijver Het Rijnbroek in Tienray. Met een extra jas aan begonnen de deelnemers vol goede moed aan de wedstrijd. Er werd gevist in de categorie 55- en 55+ voor kwalificatie voor het LK Vijvervissen en plaatsing voor het Open NK dat op 25 augustus wordt gehouden op het Maximakanaal bij Den Bosch.

Het optimisme dat er was door de uitstekende vangsten van de laatste tijd verdween al snel. Weliswaar werd er her en der wel een mooie karper gevangen, maar zeker net zo vaak zag je binnen de kortste keren na een beet een teleurgesteld gezicht als er weer een kiloknaller verspeeld werd. Er was helaas zelfs een deelnemer zonder vangst. Toch bleven de vissers in opperste concentratie vissen tot het eindsignaal klonk. 

Winnaars categorie 55-

Glorieus winnaar van de dag werd Mark Schoeber in de categorie 55- met een vangst van 15.755 gram. Op eerbiedige afstand eindigden de youngsters Joep Cox met een buit van 9.910 gram als tweede en Daan van Wylick als derde met 9.685 gram.

Winnaars categorie 55+

In de categorie 55+ ging de overwinning naar Bart Theeuwen die 10.115 gram binnenhaalde, op de voet gevolgd door Peter Janssen die met 9.560 gram als tweede eindigde en Henny Aben die op de derde plaats eindigde met 2.865 gram. 


Volledige Uitslag

Klik hier om de volledige uitslag van de Selectiewedstrijd Vijvervissen in Tienray te downloaden.

Sportvisserij Limburg feliciteert alle deelnemers met de behaalde resultaten!
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.