Federatief wedstrijdseizoen 2014 van start!

0 1468
06 mrt

Een nieuw sportvisjaar is weer aangebroken en dus tijd om de selectiewedstrijden onder uw aandacht te brengen.

De uiterste inschrijfdatum voor alle wedstrijden is 18 mei 2014. Ook de inschrijfgelden dienen uiterlijk op 18 mei 2014 bijgeschreven te zijn.
Inschrijvingen en betalingen die te laat binnen zijn, worden niet meer geaccepteerd.

Onder het hoofdstuk Wedstrijden kunt u de inschrijfformulieren downloaden. Tevens is onder het hoofdstuk Wedstrijden, tab Reglementen de informatie per wedstrijd terug te vinden alsmede de reglementen.

Indien leden van uw vereniging willen deelnemen aan een van de selectiewedstrijden, zorgt u dan dat de inschrijf formulieren tijdig zijn binnengekomen bij Sportvisserij Limburg, bij voorkeur per e-mail aan wedstrijden@sportvisserijlimburg.nl.

Belangrijk:
Wedstrijdvissers (senioren) die zich plaatsen voor het NK en de automatisch geplaatste wedstrijdvissers (nationale selectie) dienen direct na afloop van de prijsuitreiking van de federatieve wedstrijd hun inschrijfgeld à € 12,50 contant te voldoen bij de wedstrijdleiding.

Met vragen en voor informatie kunt u mailen naar wedstrijden@sportvisserijlimburg.nl. Hier kan men zich ook afmelden indien men onverhoopt niet kan deelnemen.

Afmelden op vrijdag of op de wedstrijddag enkel via Joep Vissers op telefoonnummer 06-42185952.

Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.