Veel belangstelling voor informatieavond ledenadministratie!

0 1329
25 mrt

Op dinsdag 1 april 2014 wordt er een regionale informatieavond m.b.t. ledenadministratie georganiseerd. De afgelopen weken hebben zich veel bestuursleden van diverse hengelsportverenigingen aangemeld om deel te nemen aan deze interessante avond. Vanwege de grote belangstelling zal de Informatieavond Ledenadministratie niet plaatsvinden in het federatiekantoor, maar wordt er uitgeweken naar het Forum te Roermond.

Sportvisserij Nederland wil verenigingen graag ondersteunen en biedt daarom hulp aan m.b.t. ledenadministratie. Er blijken namelijk nog veel vragen en onduidelijkheden te zijn over deze service. De ledenadministratie vervult een belangrijke en zeer arbeidsintensieve rol in het verenigingsleven. Het versturen van acceptgiro’s en herinneringen, het maken van incassobestanden en het registreren van de betalingen kost veel tijd, geld en energie. Inmiddels is Sportvisserij Nederland in het SEPA-tijdperk beland en dit zorgt voor vele vragen met betrekking tot de facturatie. Mede daarom organiseert Sportvisserij Nederland regionale informatieavonden m.b.t. ledenadministratie.

De Limburgse informatieavond ledenadministratie zal plaatsvinden op dinsdag 1 april 2014 van 19:30 uur tot 22:00 uur in het Forum, Elmpterweg 50, 6042 KL te Roermond.

Tijdens deze avond komen de volgende thema’s naar voren:

  • Servicebureau Ledenadministratie
  • VISpas Online Bestelmodule
  • SEPA
  • Vernieuwde Ledenadministratie

Bestuursleden kunnen zich alsnog aanmelden voor deze informatieavond door het verenigingsnummer en deelnemers te mailen naar infoavond@sportvisserijnederland.nl

Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.