Dromen over een fascinerende rivier: De Grensmaas

0 1237
22 jul

In het lijfblad van de VNV “De Nederlandse Vliervisser” nummer 113 staat een wervend artikel over de Grensmaas. Gepassioneerd vertelt de schrijver van het artikel, David Vertegaal, over zijn eigen droom om de Grensmaas in haar volle glorie te zien en beschrijft hij het wensenlijstje om die droom te realiseren.

Op dit moment voert de Werkgroep Grensmaas Gezond van Sportvisserij Limburg een project uit om de problemen en kansen voor de Grensmaas in kaart te brengen. Jij kunt hierbij als sportvisser een handje helpen. Heb je informatie, zoals foto’s of video’s van misstanden, zoals paaiende vis in de problemen, dode vis en andere knelpunten langs de Grensmaas, deel het met ons! Je kunt dit doen door een e-mail te sturen naar marc@sportvisserijlimburg.nl of door telefonisch contact op te nemen via 0475350053. Ook voor meer informatie over het project Grensmaas Gezond kun je bij Sportvisserij Limburg terecht.

Klik hier om het volledige artikel te downloaden. Veel leesplezier! 
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.