Clubkampioenschap Zuid-Nederland

0 1073
14 okt

Sportvisserij Limburg organiseerde dit jaar voor het eerst het Federatief Clubkampioenschap. Sportvisserij Zuidwest Nederland organiseert ook al een aantal jaar het Clubkampioenschap. Zaterdag 10 oktober visten de beide winnaars, HSV De Noordervaart uit Meijel en HSV De Baroniesche Hengelaars uit Breda, tegen elkaar om het officieuze kampioenschap van Zuid-Nederland.

Er werd in overleg tussen de verenigingen besloten om deze spannende wedstrijd in Breda te vissen. Uiteindelijk won HSV De Baroniesche Hengelaars. Sportvisserij Limburg en Sportvisserij Zuidwest Nederland hadden samen een beker beschikbaar gesteld voor de winnende vereniging.

Beide verenigingen waren erg te spreken over het initiatief. Hopelijk was deze wedstrijd het begin van een mooie traditie (en kunnen de Limburgse wedstrijdvissers volgend jaar revanche nemen). 

Ton Marisael maakte een mooie fotoreportage van het Clubkampioenschap Zuid-Nederland. Deze kun je bekijken op onze Facebook pagina


Smile voor de groepsfoto!
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.