Grootste hengelsport- en botenbeurs van Europa!

0 1031
20 okt

De Jaarbeurs Utrecht is van vrijdag 30 oktober t/m zondag 1 november 2015 hét hengelsportdomein van Europa. Met 20.000 m2 beursoppervlakte en meer dan 160 standhouders zal de 14de editie van Utrechtse Hengelsport- en Botenbeurs groter zijn dan ooit.

Achter de schermen wordt door organisator DRT Events alweer druk onderhandeld en gewerkt aan een nieuwe dolle visdriedaagse voor de hengelsport, dat in 2014 liefst 160 standhouders en ruim 18.000 enthousiaste bezoekers naar Utrecht trok. 

Naast hengelsportspeciaalzaken en bootverkopers zijn er dit jaar weer meer groothandels op de Hengelsport- en Botenbeurs. Vooraanstaande groothandel giganten en fabrikanten presenteren de allernieuwste producten voor het visseizoen van 2016. 

In de onderstaande video geeft Marco Kraal een sfeerimpressie van de Hengelsport- en Botenbeurs:Ook het experiment ‘een beurs binnen beurs’ onder de naam Carpsquare heeft vorig jaar goed uitgepakt en zal dit jaar voortgezet worden met een nog groter karperplein met alle karper gerelateerde standhouders bij elkaar. Wil jij de Hengelsport- en Botenbeurs bezoeken? Kijk dan op http://www.hengelsportbeurzen.nl/. Tip: met een e-ticket of speciale kortingsbon kun je de beurs extra voordelig bezoeken.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.