Jeugdvergunningen 2016

0 866
17 nov

Hengelsportverenigingen kunnen tot 25 november 2015 door middel van het onderstaande formulier een opgave doen voor de jeugdvergunningen tot 14 jaar voor het jaar 2016.

Download hier het Opgaveformulier Jeugdvergunningen 2016  

Om de verzending van vergunningen vlekkeloos te laten verlopen, is het noodzakelijk dat het opgaveformulier vóór 25 november 2015 volledig ingevuld en ondertekend naar het kantoor van Sportvisserij Limburg wordt toegezonden:

Per mail: info@sportvisserijlimburg.nl
Per post: Noordhoven 19a, 6042 NW te Roermond

We proberen de aangevraagde vergunningen uiterlijk 2 december 2015 te verzenden.

De niet gebruikte Maasplassenvergunningen Jeugd en Limburgvergunningen Jeugd van het jaar 2015 hoeven niet geretourneerd te worden. Het bestuur van Sportvisserij Limburg heeft namelijk besloten deze vergunningen vanaf 1 januari 2015 gratis aan haar leden te verstrekken.

Dit zorgt ervoor dat er geen kosten meer gemaakt hoeven te worden voor de administratieve handelingen die het verwerken van de retourvergunningen en het maken van eindafrekeningen met zich meebrengen. Bovendien wil Sportvisserij Limburg in haar nieuwe beleidsplan een versterking van de positie van de jeugd realiseren. Het verstrekken van gratis jeugdvergunningen kan hieraan bijdragen.

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie hierover? Neem dan contact op met Patricia Koelen via 0475-568539 of patricia@sportvisserijlimburg.nl. Zij helpt je dan met alle plezier verder!
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.