Interessante discussies tijdens de regiobijeenkomsten in Midden- en Noord-Limburg

0 1045
10 mrt

Tijdens de goedbezochte eerste twee regiobijeenkomsten van dit voorjaar, die plaatsvonden op vrijdag 4 maart en maandag 7 maart, werden diverse belangrijke agendapunten uitvoerig besproken. Er werden ook veel nieuwe ideeën geopperd. Deze zullen komende week ook weer in de verdere discussie worden meegenomen.

Een zeer belangrijk agendapunt dat uitgebreid werd besproken is het teruglopende aantal jeugdleden. Ondanks dat bijna alle besturen in Nederland met dit fenomeen worden geconfronteerd, blijft het een vervelende gewaarwording. Ook de verenigingen in Limburg hebben met dit gegeven rekening te houden. Het bestuur van de federatie wil graag samen met betrokken en geïnteresseerde verenigingsbesturen bespreken welke mogelijkheden er zijn om deze terugloop tegen te gaan. In vaak heftige maar constructieve discussies werden de voor- en tegenargumenten door de aanwezigen besproken.

Ook de planontwikkeling van Rijkswaterstaat voor de diverse gedeeltes van de Maas (KRW 2de tranche) passeerde de revue. Alle verenigingen worden verzocht alert te blijven en daar waar men iets waarneemt te melden in Roermond. De federatie zal op korte termijn het overleg met Rijkswaterstaat weer aangaan en houdt u van de ontwikkelingen op de hoogte.

Laatste regiobijeenkomst

De laatste regiobijeenkomst van dit voorjaar vindt plaats op maandag 14 maart 2016 om 20.00 uur in Amrath Hotel Born-Sittard, Langereweg 21, 6121 SB Born. Geïnteresseerde verenigingsbestuurders zijn van harte welkom tijdens deze interessante bijeenkomst.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.