Wederom een gevarieerde karperuitzet in Limburg

0 1809
15 mrt

Sportvisserij Limburg is voorstander van een gevarieerd karperbestand op haar geëigende wateren. Daarom werden er afgelopen week, na veelvuldig overleg met de KSN regio Limburg, 165 schub- en spiegelkarpers in het Julianakanaal uitgezet.

De visuitzet vond plaats als vervolg op eerdere uitzettingen. Onder toeziend oog van de voorzitter van Sportvisserij Limburg, Theo Wilken, en met hulp van Daniël Jawadnya, voorzitter van de KSN regio Limburg, werden ruim 165 mooie karpers, die meer dan 4 kg per stuk wogen, in de Berghaven te Schipperskerk in het Julianakanaal uitgezet.


 
Sportvisserij Limburg hoopt dat deze visuitzet een bijdrage levert aan het plezier en de beleving van de karpervissers! 

Meld je vangsten

Voor een goede monitoring is het van belang dat karpervissers hun vangstmeldingen doorgeven aan Daniël Jawadnya en de KSN Regio Limburg. Mede aan de hand hiervan wordt bepaald in welke mate de uitzettingen een positieve bijdrage leveren aan een verbeterde visstand. 

Daar gaan ze dan.... een aantal van de ruim 165 karpers: Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.